За нас

За нас

С какво се занимаваме ?

ССРСоларни Системи Русе е българска часна компания с фокус върху внедряване и реализация на иновативни решения в областта на фотоволтаичните технологии на територията на Република България и страните от Европейския Съюз. 

Предлагаме на нашите клиенти пълен цикъл на работния процес: от проект до пуск на соларни системи, както за малки жилища така и за големи промишлени и индустриални фотоволтаични централи с продуктите на SolarEdge.

Приемственост

Като допълнение към нашата дейност свързана с доставка и монтаж на LED осветление (вижте повече) сме ангажирани с повишаване качеството на изделията и услугите които предлагаме на Българския и Европейски пазар. 

Цели и развитие

Към настоящия момент ССР заема водещо място в България на въведени в експлоатация фотоволтаични централи на световния лидер SolarEdge. Също така имаме изпълнени проекти в Германия и Гърция. 

Цели и развитие

Разполагаме с компетентен екип и се стараем нивото на обучение да продължи да бъде все така високо. Нашите специалисти са преминали курсове за специализация и са получили своите сертификати в тяхната област на компетиенции за работа с продуктите на SolarEdge.

Управител

Управител: Н. Николов

Главен инж. В. Ангелов